de schrijfarbeider voor auteurs

Van prille beginners tot ervaren grootmeesters, van stiekeme thuisschrijvers tot gepubliceerde prijswinnaars binnen welk genre ook: elke auteur kan een beroep doen op de schrijfarbeider voor die taken die hij of zij nodig heeft - van full-optionbegeleiding door het hele ontstaans- en productieproces heen tot een enkele naleesbeurt, van taalcorrectie tot tekstredactie en/of boekvormgeving.

de schrijfarbeider voor uitgevers

Boekverzorging, manuscriptcorrectie, auteursbegeleiding, proeflezen, redactie, eindredactie: de schrijfarbeider kan het allemaal. Als u dat wilt, kan hij u al het werk uit handen nemen en het boek begeleiden van bij de conceptie (gesprekken met de auteur) tot de publicatie (een gedrukt exemplaar), met tussenin alle fases van lezen, schrappen, herschrijven, corrigeren en vormgeven die u nodig acht, en desgewenst met alle noodzakelijke contacten met auteurs, vertalers, vormgevers of drukkers. Wilt u de schrijfarbeider alleen voor taalcorrectie of eindredactie inschakelen of juist voor de opmaak van een boek? Dat kan met evenveel gemak.

de schrijfarbeider voor particulieren en bedrijven

Hebt u een verhaal, maar weet u niet goed hoe het op te schrijven? Wilt u die lang vergeten geliefde of dat verre familielid een fraai geformuleerde brief schrijven? Heeft uw school, merk, bedrijf of magazine tekst nodig voor een mailing, website, brief, brochure of nog wat anders? De schrijfarbeider springt als de wiedeweerga voor u in zijn werkplunje.

de schrijfarbeider voor studenten

In de knoop met die ene paper? Weet je wel hoe het moet, maar niet hoe je het moet opschrijven? Klop dan aan bij de schrijfarbeider! Je kunt opteren voor een snelle lectuur waarna beknopte feedback volgt, of voor uitgebreidere formules waarbij de schrijfarbeider al zijn ervaring en instrumenten inzet om jouw paper of scriptie bij te vijlen tot een academisch werkstuk waar je je prof mee doet kirren van verrukking. Ook voor studieadvies en studiehulp kun je een beroep doen op de schrijfarbeider, via mondelinge sessies van 60 minuten.

Meer informatie vind je in deze folder.